Diverse woonvormen met één ballon

Met behulp van een grote ballon realiseren we op eenvoudige, duurzame en economisch verantwoorde wijze prachtige gewelfde constructies. Door de ballon op locatie op te blazen, hier beton over te spuiten en na uitharding weer leeg te laten lopen, ontstaat er een bijzondere boogvorm waarin het heerlijk leven is.

Door één ballon vaker in te zetten, is het niet noodzakelijk om ook steeds dezelfde woning neer te zetten. Integendeel!

ARQ. biedt ruime variatie in woonvormen

Een combinatie is mogelijk van verschillende inspirerende woonvormen, die allen gebruik maken van dezelfde ballon. Denk daarbij aan een variatiewoning; studio’s gekoppeld aan een rug-aan-rug woning. Of een groot appartement op de begane grond met twee studio’s erboven. Ruime en lichte tweekappers of een grote villa of deze juist weer opdelen in verschillende woonunits…. We denken graag mee wat op de locatie en bij de beoogde doelgroep het beste aansluit.

Van idee naar ARQ. op maat

Door middel van co-creatie kunnen we een beoogd nieuwbouwplan samen vormgeven. ‘Samen’ betekent dat deelnemers (gemeentes, omwonende, potentiële bewoners etc.) middels informatiebijeenkomsten, woonworkshops en enquêtes invloed kunt uitoefenen en dat er wordt geluisterd naar uiteenlopende ideeën. Dat kan vanaf de ontwerpfase zijn, maar ook vanaf het eerste initiatief. Samen gaan we dan aan de slag om ARQ. op de beoogde locatie verder vorm te geven en geïnteresseerden te verzamelen.

Heeft u een locatie waar ARQ. passend is? Laat het ons weten!

Beelden van ARQ Living

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates